Brukervennlig og enkelt fra Casio

Se større bilder av EX-Z120 i produktguiden

De nye kameraene skal gjøre det enkelt å ta bilder, samtidig som de har noen manuelle funksjoner som tiltaler de som ønsker litt mer kontroll. Elektronisk bildestabilisator gjør også sitt for at du ikke skal trenge å forholde deg til lukkertider og fare for uskarpe bilder i samme grad som tidligere. De har fått betegnelsene Exilim EX-Z120 for 7 megapiksel-modellen, EX-Z110 for den med 6 megapiksler, og EX-Z10 for den minste, med 5 megapiksler

De ca. 30 ferdige programmer for alle mulige typer motiver, så man bør kunne finne noe som passer. Problemet kan selvfølgelig være at det er svært mye å bla seg gjennom for å finne det rette.

Se større bilder av EX-Z110 i produktguiden

 

 

 

 

 

 


Menyene er ikonbaserte for å lette navigeringen. Dette er en stort fordel, og hvis det er gjort riktig, vil det ofte ikke være nødvendig å lese bruksanvisningen en gang.

Optikken er som vanlig med 3x optisk zoom, og dårlig med vidvinkel – tilsvarende 38-114mm. Lysstyrken er f/2,8-5,1 på Z120, mens den er f/3,1-5,4 på de to andre. Det er med andre ord ikke all verden å skryte av, særlig ikke på tele.

Se større bilder av EX-Z10 i produktguiden

Kameraene bruker vanlige AA-batterier. De er lette å få tak i over alt, og du kan bruke både oppladbare og vanlige. Størrelsen på kameraene er det heller ikke noe å si på. 9x6x2,7cm og i underkant av 140g uten batteri og minnekort.

Vi forventer kameraene i butikkhyllene i månedsskiftet september/oktober. Pris er foreløpig ikke offentliggjort.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen