Brukernes tester

Forumet vårt inneholder et hav av kategorier. Her kan du få svar og svare på alt fra hjelp til kjøp og salg, til overklokking. Forumet inneholder også en egen kategori for brukerbidrag. Her kan du legge inn egne arbeidslogger, hvor et lite knippe får en egen ingress og sak på forsiden til hardware.no. I den samme kategorien finner vi også underforumet "brukertester", en kategori hvor du kan skrive korte og lange anmeldelser av produkter du selv har erfaringer med.

Her følger noen utrag fra noen av de nyeste brukertestene.

Logitech diNovo Mini

Av LeGranDuc

Installasjonen gikk veldig lett. Plugget inn mottakeren, lot Windows gjøre sitt (WinXP home), så virket det bare. Virker bra på Play Station 3, men da må knappen på baksiden stå på "PS3".[..] Responsen er veldig god. Rekkevidden er oppgitt til 10 meter, men dette får jeg ikke testet da leiligheten min ikke er så lang i noen retning fra PC-en. [..] Det blir fort fettmerker på lokket. Les hele testen her..

OCZ Neural Impulse Actuator

Av Submoose

Som mange av testene sier, så føles og ser sensorene ut til å være ganske billig lagd, men boksen og alt det andre virker veldig solid. [..] Å bruke den for første gang er litt spennende. Jeg har hatt enheten i 2 uker, men har ikke hatt tid til verken å skrive test eller prøve den så mye, men her er et lite sammendrag av det jeg har fått til så langt i UT3:
- Jeg kan bevege meg rundt.
- Jeg kan hoppe og skyte.
- Jeg kan se utrolig dum ut nå jeg spiller.
Les hele testen her..

Thinkpad R61i

Av Flimzes

Maskinen er svart, med de nyklassiske sølvfargede hengslene. Den har en matt skjerm og et svart indre med blå tastaturdetaljer. På denne modellen finnes bare trackpoint, og ikke museflate. [..] Skjermen sitter ikke midt i lokket, men litt til høyre, det er på grunn av antenneløsningen til IBM/Lenovo, som gir deg ufattelig bra dekning, men gir deg litt skjev plassering. [..] I bruk er R61i stille, og viften står stort sett stille, men selv når viften blåser opp så er den veldig stille. [..] Jeg er veldig imponert over hvor lite man må ut for å få såpass solide maskiner. Les hele testen her..

Foxconn M7PMX-S

Nettulf

Det er passiv kjøler på kortet, som selvfølgelig er et pluss ved bruk som HTPC komponent. Minnesoklene står litt for tett etter min smak, lite luft mellom minnebrikkene om det er noe form for kjølere på dem. [..] Du har en del muligheter for justeringer i BIOS, men det er kanskje litt tynt med justering av spenninger. [..] Alle videoklipp jeg kjørte gikk helt fint uten hakking med det innebygde skjermkortet. Filmene jeg testet hadde oppløsning helt opp til 1920x1080 og en bithastighet på opp til ca. 18Mbps. [..] Det virker stabilt, og i forhold til prisen på drøye 400 kroner vil jeg si du får grei valuta for pengene. Les hele testen her..

Ditt bidrag

Det er åpent for alle og komme med sine egne brukertester. Forumet krever at du er registrert, en prosess som er gratis og som ikke tar mer enn et par minutter. I vår prisguide kan du også legge inn kortfattede produkterfaringer, uten at du trenger å registrere deg.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen