Brukernes meninger

Brukernes meninger

Her på hardware.no publiserer vi hver uke en rekke tester av dataprodukter innenfor vårt fokusområde. Markedet er enormt, og vi har rett og slett ikke muligheten til å teste alle godbitene der ute. Brukerne våre er derimot flittige arbeidere, og deler raskt og enkelt det de har erfart ved produkter, både via prisguiden og i forumet vårt.

Vi vil her presentere et lite utdrag av enkelte omtaler som er skrevet om produkter i prisguiden.

Asus P6T Deluxe V2

Omtaler i prisguiden

Bjørn skriver blant annet at produktet er "stabilt så lang jeg har prøvd det, ikke noe tull. Litt sært angående koblingsmetoder, og kanskje litt trangt noen steder for oppkoblinger. Du får med alt du trenger for å montere opp dette hovedkortet(kabler liten vifte, o.s.v). Mange plasser til stort sett alt du trenger. Du får med bruksmanualer som faktisk er lette å forstå".

En anonym bruker er derimot ikke like fornøyd, og gir kortet tre stjerner: "...Layouten er ellers grei nok selv om southbridge forsvinner under skjermkortet, de aller fleste vil vel ikke ha behov for å kjøle den noe ekstra. Tåpelig plassering av CPU strømmen, men samtidig er det ikke mange andre kort som har gitt den en bedre plassering".

BenQ G2420HD

Omtaler i prisguiden

Denne 24" store skjermen fra Benq koster ikke avskrekkende mye. Jon beskriver at skjermen har "fantastiske farger perfekt for deg som ser mykje på film eller spelar mykje. CoD MW2 er en drøm merker ikkje noko til etterslep eller liknande. anbefalast for deg som vil ha en god og billig skjerm".

Scythe Katana 3

Omtaler i prisguiden

En liten og enkel prosessorkjøler som fortsatt er i god utbredelse på markedet. En anonym bruker skriver "...Ca 25 grader bedre en orginal kjølerene på uklokka cpu[...] Er en ok kjøler for de som ikke skal klokke så hardt og ikke liker støy. Lite støy+ Lav vekt+ Lav pris".

En annen anonym bruker er like fornøyd: "Støyen er langt lavere en på AMD sine vifter, jeg må belaste prosessoren 100% over tid før jeg begynner å merke litt støy. Eneste minus er at det kan være en vri å sette på viften, for nybegynnere."

Antec Twelve Hundred

Omtaler i prisguiden

Sebastian omtaler kabinettet fra Antec kort og greit som et Utrolig godt kabinett [..] Anbefales på det sterkeste om du vil ha et kjølig/overklokket system! Glemte vel å fortelle at det også er billig..

Fem andre brukere gir også kabinettet toppkaraktern. En anonym bruker skriver at kabinettet ".. er veldig stort, har plass til masse harddisker. Det er utrolig gode løsninger på det (installasjonsmessig). Ekstremt god kjøling, det ser kult ut uten at det blir for hardcore".

Western Digital Caviar Green 1,5 TB

Omtaler i prisguiden

Western Digitals grønne harddisk på 1,5 TB har fått karakterer spredd over hele spekteret. En anonym bruker er veldig fornøyd: "Harddisken er veldig stille. Da jeg forsøkte å koble fra strømkabelen til harddisken hadde jeg vanskelig for å høre om den gikk. Harddisken er også ganske rask. Jeg fylte den opp med over 1 TB på litt over to timer".

Et par andre brukere er derimot ikke like heldige med deres kjøp: "Fungerte greit i en dag, men deretter problemer. Disken gir tidvis fra seg mange rare lyder som om den sliter samt at dataoverføringshastigheten er på nivå med brevdue."

Antec Veris Multimedia station Premier

Omtale i forumet

Forumbrukeren HansiFansi har skrevet en mer dyptgående test av en multimediastasjon fra Antec, og denne fortjener en egen plass i en artikkel som dette. Han skriver:

-Antec panelet er helt perfekt for HTPC`r. Med et pent design, og gode funksjoner scorer dette produktet veldig bra. Noen små ting å sette fingern på, men dette er småting man som regel vender seg til. Jeg hadde litt problemer med både installasjonen av panelet og programmvaren som fulgte med, men dette fikkset jeg til slutt. Vil anbefale produktet til alle som leter etter et funksjonsrikt panel til deres HTPC.

Dine meninger er viktig

Har du erfaringer med produkter du har kjøpt, både av negativ og positiv karakter? Vel, del det med andre, benytt gjerne både forumet og prisguiden, så hjelper du folk med å ta de riktige valgene.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen