Bruker store summer på partnere


IBM iSeries - 520 og 570

Hensikten med det nye programmet til IBM er å oppmuntre til innovasjon i form av nye foretningsløsninger til kunder som benytter iSeries. Man ønsker først og fremst å rette denne kampanjen mot kunder i øvre del av SMB-markedet.

Aktuelle løsningsområder som partnere kan satse på er applikasjoner som bygger på utnyttelse av RFID-teknologien, portaler med integrasjon mot kjernesystemer og personalisering av Internett-tjenester.

IBM tidobler med dette satsingen på sine partnere og vil tilby omtrent 50 000 dollar i snitt pr. partner. Pr. dags dato har selskapet omtrent 2500 partnere over hele verden som jobber med iSeries.

Ekstra ytelser vil komme i form av økt hjelp til markedsføring og utvikling gjennom "Application Innovaction Program", "Tools Innovation Program", og "iSeries Innovation Program". På toppen av det hele tilbys partnere 70 prosent rabatt på reklamekampanjer som kjøres gjennom spesielle blader og kanaler.

Det virker som om "Big Blue" har vært svært så aktiv de siste månedene og det stopper neppe med dette. Selskapet har god fremdrift i servermarkedet og har et par meget spennende produkter i form av BladeCenter og Power5-servere.

iSeries er rettet mot mellomstore bedrifter og kommer til å bli utvidet ytterligere i tiden fremover. Det sies fra forskjellige hold at prisen vil synke utover året på Power5-arkitektur - kanskje ned på samme nivå som mellomnivå-systemer basert på Intel Xeon og Opteron. Vi snakker da om en prisklasse rundt 50-70 000 norske kroner.

Power5-systemene har full støtte for virtualisering, noe som gjør at man kan kjøre flere operativsystemer samtidig og dermed utnytte ressursene maksimalt. Dette er definitivt en teknologi for fremtiden, noe som også vil bli delvis innført fra Intel/AMD i løpet av dette året.

(Kilde: IBM)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen