Bruker karbonfiber i sin nye spillmus
(Bilde: EVGA)

Bruker karbonfiber i sin nye spillmus

EVGA går utradisjonelle veier med sitt nyeste produkt.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

EVGA lanserer nå en helt ny spillmus som har fått modellnavnet TORQ X10 Carbon. Den nye musen er myntet på spillere som setter høye krav til utstyret de bruker, og noe utradisjonelt har selskapet derfor tatt i bruk karbonfiber i sin nye modell. 

Dette materialet er et sterkt komposittmateriale som blant annet ble flittig brukt i Formel 1-biler allerede på 1980-tallet – mye på grunn av dens letthet og styrke. I den senere tid har materialet blitt mer vanlig, og mye lages ved hjelp av de sterke fibrene – nå også en spillmus

Har mer å by på 

Undersiden av TORQ X10 Carbon er i metall.
Undersiden av TORQ X10 Carbon er i metall.Foto: EVGA

Selv om utførelsen i karbonfiber er det første som fanger blikket, er TORQ X10 Carbon også godt utstyrt når vi ser under panseret. Selskapet har valgt å bruke laseren Avago 9800 i denne modellen, som gir deg en oppløsning på maksimalt 8200 dpi, og en oppdateringsfrekvens på 1000 Hz. 

Videre er avstanden mellom bakre del av musen og knappene justerbar, slik at den individuelt kan tilpasses hånden. Den justerer du via en torx-skrue som sitter i bakkant av musen, litt på samme måte som du gjør på Mad Catz Cyborg R.A.T. 9. Både overflaten som treffer inne i hånden, samt knappene er dekket i en slags gummiert overflate. Musen er mulig å bruke som både høyre- og venstrehendt. 

Skal tåle tidens tann

På EVGAs nye TORQ X10 Carbon har du i alt ni programmerbare knapper, hvor selskapet har tatt i bruk Omron-brytere som angivelig skal ha en holdbarhet på over 20 millioner klikk. Via EVGAs egne programvare kan du sette opp musens knapper slik du ønsker mot for eksempel spill. 

Inne i programvaren kan du også velge hvilken farge de små LED-diodene på musen skal lyse i. Som på en rekke andre spillmuser kan du også vekte TORQ X10 Carbon etter eget ønske, ved å flippe opp de to hovedknappene som et slags panser, og legge vekter under dem. 

Det er ikke kjent når denne musen kommer i butikken, og hvilken pris du må betale for den. 

Er du på jakt etter en ny spillmus?
Sjekk våre anbefalinger »

(Kilde: Pressemelding)

 

EVGA TORQ X10 Carbon

(Bilde: EVGA)
(Bilde: EVGA)
Undersiden av TORQ X10 Carbon er i metall (Bilde: EVGA)
(Bilde: EVGA)
(Bilde: EVGA)
(Bilde: EVGA)
(Bilde: EVGA)
(Bilde: EVGA)
(Bilde: EVGA)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen