TEST: Brukbar lettvekter
Test

Brukbar lettvekter

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Testresultater

Logitech Pure-Fi Anywhere

Positive ting Bra pris, lett og bra design, god fjernkontroll.
Negative ting Svak lydkvalitet, ingen radio.0

Testresultater

Logitech Pure-Fi Anywhere

Positive ting Bra pris, lett og bra design, god fjernkontroll.
Negative ting Svak lydkvalitet, ingen radio.0
Logitech har mange års erfaring med å lage høyttalersystemer for pc-er, og det er slett ikke rart at de også kaster seg på konkurransen om å lage eksterne høyttalere for MP3-spillere.

Pure-Fi Anywhere har et riktig så slankt design i hvit plast og fire sølvfargete høyttalergriller foran. Ved hjelp av to svingbare støtter under, så ligger høyttalersettet på høykant når det er i bruk.

Bra batteriløsning

Det virker som denne løsningen er robust nok, og anlegget står stødig og godt på denne måten. En knapperad langs toppen av enheten tilbyr kontroll over høyttaleren, i tillegg til å aktivere iPod-funksjonene «shuffle» og «repeat». Det finnes også en nyttig lamperekke som antyder hvor mye spenning det er igjen på batteriet.

På midten av fronten er det en iPod-dokking. Høyttalersettet er for lavt til at hele iPod-en er helt beskyttet i denne åpningen, slik at toppen av spilleren stikker opp over høyttaleren. Logitech bruker det vanlige designet på iPod-koblingen, så spilleren står i kontakten og plastadapteret som er tilpasset de enkelte iPod-modellene.

I tillegg til iPod-dokkingen finner vi en linjeinngang (AUX) for alle andre MP3-spillere på baksiden, i tillegg til en 12 Volt strøminngang. Denne gjør at man kan koble høyttaleren til 12 Volt i bil, båt eller campingvogn når de opptil ti timene med batterilevetid som fabrikanten oppgir, er forbi.

Fjernkontrollen er av det mindre slaget, men med skikkelige knapper som er gode å betjene. Her finner du alle knappene som også finnes på selve høyttalerenheten, i tillegg til iPod-knapper. Med den kan du ta full kontroll over iPoden i dokkingstasjonen. Du kan gå rundt i alle menyer, og ved hjelp av en «menu»-knapp og en «select»-knapp i tillegg til opp og ned, så har du alle kontrollene du trenger for å gjøre det samme som du er vant med å gjøre på kontrollhjulet til iPod-en. Det liker vi.

Lydkvalitet
Lydkvaliteten er middles bra på denne enheten, som sliter med å levere tilstrekkelig med trøkk når du stiller deg på litt avstand. Da vi lyttet på rock rett ved høyttaleren er lydbildet bra, med tilstrekkelig bass og en diskant som ikke er skjærende.

Da vi gikk lengre unna forsvant all fylde, og vi sto igjen med et transistorradio-spinkelt lydbilde. Det som gav best lyd var akustisk jazz på nært hold. Dette fyldige lydbildet hjelper høyttaleren med å gi oss en god opplevelse, men også her forsvinner dette når du ahr litt avstand.

Konklusjon
Vi gir Logitech Pure-Fi Anywhere terningkast fire, og plasserer settet med det midt i feltet. Det som trekker opp er en pris under tusenlappen, et lett og transportabelt design og full kontroll over iPod-en.

Det vi er misfornøyde med, er først og fremst at lydkvaliteten er på den svake siden, særlig om du går noen meter unna. I tillegg mangler den radio og tilkoblingsmuligheter ut over det helt grunnleggende. Det kan imidlertid være et helt greit valg for de mindre anledningene.


Oppsummering
Produkt: Logitech Pure-Fi Anywhere
Pris: 948 kroner
Design: 6.9/10
Funksjoner: 4.7/10
Lydkvalitet: 4.2/10
Pris: 7.0/10

Data:

Fysiske mål: 91 x 335 x 38 mm
Vekt: 0.7 kg
Batteriløsning: Oppkadbart / 12.9 V inngang
Innganger: Line in, iPod dokking
Utganger: Ingen

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen