Bruk PDA'en som kontor-PC

Enheten har fått navnet Blue Dock, og er rett og slett en docking-stasjon som kan koble håndholdte enheter sammen med blant annet PC-skjermer, mus og tastatur. På denne måten vil man kunne gjøre PDA'en sin om til en fullverdig arbeidsstasjon som nesten er på nivå med en vanlig datamaskin.

Blue Dock kan også tilby nettverkstilkobling gjennom en ethernet-port og bruk av en rekke USB-basert tilbehør. Dermed får man funksjoner som vanligvis ville krevd en lang liste med diverse kort og tilbehør samlet i en kompakt og lovende pakke.

Enheten kan bare brukes sammen med enheter som har støtte for å bruke SDIO-kort (SD-kort som har innebygde ekstra funksjoner, for eksempel SD-WLAN-kort). Det kreves også at de kjører PalmOS eller Pocket PC.

Synosphere holder fremdeles på med utviklingen av den nye enheten, og det ventes ikke at den vil bli sluppet før i løpet av fjerde kvartal av året. Prisen er anslått til å ligge rundt rundt $250, som tilsvarer mellom 1700 og 2000 kr.

De som måtte være interessert i å ta en nærmere titt kan kikke på selskapets hjemmesider for å se en skrytevideo av enheten.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen