Bruk mobilen som trådløs

Bruker du fasttelefon når du er hjemme eller på jobb? Da har du kanskje opplevd å måtte fiske frem mobiltelefonen din for å finne frem telefonnumre du skal ringe fra hjemmetelefonen. Siden vi har blitt så avhengige av mobiltelefonene våre, kunne det kanskje vært greit å få fasttelefon og mobil litt tettere knyttet opp mot hverandre.

Dette problemet har koreanske LG funnet løsningen på. De har nemlig vist frem en mobiltelefon som du kan koble opp mot en basestasjon for trådløse fasttelefoner. Dermed slipper du å tenke på å finne frem telefonnumre, og dessuten forvirringen du kan oppleve ved å ha to telefoner å forholde deg til.

Den nye telefonen heter KF1100, og kommer i skyveformat. Som de færreste trådløse telefoner, men de aller fleste mobiltelefoner, er den nye telefonen utstyrt med et kamera med 1,3 megapikslers oppløsning og blåtann. KF1100 kan også brukes som mp3-spiller.

Idéen å kombinere trådløs fasttelefon og mobiltelefon er på ingen måte ny. Ericsson syslet med denne tanken i forrige århundre, da de produserte mobiltelefoner uten hjelp av Sony. Vi har også sett Wi-Fi-løsninger fra Nokia som skal ta knekken på fasttelefonen på kontoret og hjemme.

LG holder foreløpig KF1100-kortene sine tett til brystet. Vi vet derfor ingenting om pris, spesifikasjoner eller tilgjenglighet ennå.

(Kilder: Akihabaranews.com, Engadget.com, Digital-Lifestyles.info)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen