Bruk av anbefalingene våre

Bruk av anbefalingene våre

Ønsker du å fortelle om hvor bra produktene dine er? En anbefaling fra en uavhengig og pålitelig kilde kan gjøre forskjellen mellom interesse og kjøp.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Amobil og søstersidene (Hardware, Akam, Gamer m.fl.) er de ledende norske forbrukernettstedene på sine respektive felt, og har bygget på seg et godt renommé.

Vi har helt fra første stund bevisst fokusert på å teste produktene grundig og med fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Troverdige tester leserne kan stole på er nok hovedårsaken til at Amobil er Norges desidert største mobilnettsted.

At vi går grundig til verks i testene gjør at vi har klokketro på at de produktene vi anbefaler også vil gjøre kundene fornøyde. Våre standpunkter er begrunnet med erfaring som mobiltestere siden 2002.

Vi oppfordrer derfor bedrifter som retter seg mot det norske forbrukermarkedet om å bruke anbefalingene våre i markedsføringen sin.

Retningslinjer

Anbefalingene våre kan brukes fritt i all form for grafisk markedsføring. Dette forutsetter at det brukes originale illustrasjoner, og at navnet vårt kommer klart og tydelig frem. Brukes logoen eller terningkastet på en nettside, må det også lenkes til originalsaken på amobil.no.

Både stempel-illustasjonene og terningene kan lastes ned i vektorformat her:

http://mediehusettek.no/logos/amobil/

 

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen