Brocade lanserer FCoE-switch

De fleste som er bevandret i SAN-verdenen kjenner igjen Brocade som en av de største leverandørene av Fibre Channel-switcher.

Selskapet har nå annonsert en Fibre Channel over Ethernet-switch (8000 FCoE switch) som har 24 stykk 10 Gbit Ethernet-porter samt 8 stykk 8 Gbit FC-porter.

Dersom man delvis kan konsolidere eksisterende IP- og FC-infrastruktur på en kombinert switch, sparer man selvfølgelig både strøm, plass og litt på administrasjonskostnader.

Dette er en standard rackmonterbar switch som man monterer i toppen av racket. En eller annen gang i fremtiden kommer kanskje denne teknologien til switchmodulene i bladkassene (eksempelvis IBM BladeCenter), der Brocade også er en betydelig leverandør.

Samtidig som denne lanseringen, påpeker også Brocade at man med fordel kan bruke en annen Ethernet-standard for datasenteret kjent som Data Centre Ethernet. Fordelen med denne er at den er "lossless" og har mye lavere forsinkelse: i praksis raskere og mer robust.

Videre jobbes det med å løfte ytelsesstandarden fra 10 Gbit til 40 Gbit. Etter dette forventes det at man går opp på 100 Gbit/s.

(Kilde: Brocade)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen