Britisk mobilhumor

Den britiske humorens særegenheter har gitt den fans over hele verden, og de aller fleste av oss har et forhold til fenomener som Mr. Bean og Monty Python.

Mobiltelefoners muligheter innen multimedia vokser stadig, og flere og flere mobiltelefoner har støtte for eksterne minnebrikker- og kort.

BBC har nå i samarbeid med nettstedet ROK Player lagt ut minnebrikker med britiske godbiter for salg på internett. ROK Player er et nettsted som tilbyr alt fra spillefilmer til musikkvideoer og animasjonsfilmer til visning på mobiltelefon.

Avtalen med BBC gjør at du i første omgang kan nyte BBC-serier som Dr. Who og Red Dwarf på såkalte Digital Video Chips, eller Digitale Videobrikker.

I tillegg til Digital Video Chips, tilbyr ROK Player også såkalte Digital Content Chips, som inneholder ringetoner, bakgrunner og animasjoner til mobiltelefonen din. Hvis du er musikkelsker, har ROK Player også en mengde Digital Music Chips, fullstappet med musikk i forskjellige sjangre.

Brikkene kjøpes i nettbutikken, og sendes til deg i posten. Deretter er det bare å se film og musikk så mange ganger du vil. Nettsidene til ROK Player inneholder en liste over hvilke mobiltelefoner som støtter brikkene.

200 kroner
I tillegg til at ROK Players nettsider tilbyr brikkene, kan du også få kjøpt de hos britiske Nokia-forhandlere. Brikkene skal koste 17 (pund), eller knappe 200 kroner uten frakt.

En annen tilbyder, Carphone Warehouse, tilbyr også multimedia på minnebrikker. Der kan du få kjøpt den første Spiderman-filmen og Monty Python's quest for the Holy Grail på SD-kort. Disse er imidlertid noe dyrere, og koster 25 pund, eller rundt 300 kroner uten frakt.

Hvis du er glad i tegnefilm, tilbyr ROK Player også dette. Tidligere denne måneden undertegnet nettstedet en avtale med tegneseriegiganten Nickelodeon, som innebærer at du kan kjøpe fulle episoder av Spongebob Squarepants på SD-kort.

BBCs produkter kan du kjøpe fra ROK Players nettbutikk.

(Kilde: Pocketlint, ROK Player)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen