Bringer en hel spillverden til lomma

Gerard Wiener, sjef for Network Game Solutions i Nokia, hevder at Pocket Kingdom er juvelen i N-Gage-kronen! "Det var store utfordringer i forbindelse med få til en mobil massiv multiplayer online-verden. Pocket Kingdom gir god spillbarhet, en unik verden og en mulighet for spillere å møtes online i et globalt nettverkssamfunn."

Action og strategi
Nokia er tydeligvis storfornøyde med resultatet, og foreløpige tester har vært positive. I Pocket Kingdom er spillerne herskere i egne riker, man kan trene og utvikle ulike karakterer, bygge hærer og utforske fantasiverdenen Ulgress.

Det er over hundre ulike karakterer og man kan utvikle disse videre med ulike våpen og rustninger, eller andre gjenstander man måtte finne under utforskingen av Ulgress. Man kan enten spille mot datamaskinen eller online, og det er online-delen som vies mest oppmerksomhet.

Dagsnytt fra Ulgress
I Pocket Kingdom kan man i tillegg til å spille mot andre, chatte, avtale og møtes på et gitt sted i Ulgress eller arrangere auksjoner hvor man selger skatter eller andre gjenstander fra spillet.

Det finnes også en "Own The World News Report", som døgnet rundt rapporterer nyheter fra Pocket Kingdom-verdenen. Her får man siste nytt om spilleres utvikling, kamper som har blitt utkjempet og hvem som gjorde et varp på auksjonen.

Man kan selvfølgelig lytte til "Own The World News Report" uten å være logget inn i selve spillet.

 

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen