Bredformat for kontoret

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Flexscan S2201W
Flexscan S2201W

Skjermene har fått navnene FlexScan S2201W og FlexScan S2401W, og er som navnene tilsier på henholdsvis 22 og 24,1 tommer. De er designet spesielt med tanke på bedriftsmiljøer og har bl.a. strømsparefunksjoner og justeringsmuligheter som skal gjøre dem egnet til nettopp kontorbruk.

Automatisk lysjustering

Eizos BrightRegulator-funksjon avleser lyset i rommet og regulerer skjermens lysstyrke i sanntid, noe som i store bedrifter kan bety lavere kostnader og færre såre øyne. 24,1-tommeren stiller også selve bakgrunnsbelysningen i panelet.

Skjermene kan leveres med Eizoss EzUp-fot, som gir brukeren utvidede justeringsmuligheter. Bl.a. kan skjermene med denne foten heves/senkes, tiltes og svinges i større grad enn tradisjonelle anordninger.

Begge skjermene tilfredsstiller også bl.a. sertifiseringene TCO’03 og TÜV Rheinland/Ergonomics, og Eizo poengterer i sin pressemelding at det kun er nyttet blyfritt loddetinn og kromfrie stålplater i konstruksjonen.

Tilkoblingsmuligheter

Begge modellene benytter TN (twisted neumatic)-panel og er utformet i 16:10-format med et kontrastforhold på 1000:1. Innsynsvinkelen er 178 grader (vertikalt og horisontalt), men lysstyrken på FlexScan S2401W er noe høyere enn sin lillebror med 360 cd/m2. 22-tommeren har oppløsning på 1680 x 1050 piksler og 24-tommeren har oppløsning på 1920 x 1200 piksler

10-bits gammakorreksjon skal sikre mer enn en milliard farger, hvorav 16,7 millioner kan vises samtidig. Modellene har også fem forskjellige bildemoduser – Text, Picture, Movie, Custom og sRGB. Disse kan veksles via en knapp på frontpanelet eller via programvare.

USB-hub med to porter er også på plass i disse to modellene, og de er videre utstyrt med én DVI-I-inngang (digital/analog)og én D-Sub-inngang (analog). Skjermene har også små høyttalere skjult i den nederste delen av rammen.

Priser og tilgjengelighet

Priser er foreløpig ikke kjent. Modellene vil bli tilgjengelige i løpet av november. Følg med i prisguiden dersom du er interessert (lenker under).

(Kilde: Eizo)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen