Bredformat for de miljøbeviste

Skjermgiganten Eizo utvider nå den populære Flexscan-serien med en ny "Ecoveiew" skjerm rettet mot bedriftene. EV2333W har den nye 23-tommeren blitt døpt.

Skjermen har et VA-panel med sideforhold på 16:9, og en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Lysstyrken ligger på 300 cd/m2 mens det statiske kontrastforholdet er 3000:1. Den store nyheten fra Eizo sin side er at dette er den første skjermen i Flexscan-serien med tilkobling for displayport. HDMI-tilkoblingen glimter derimot med sitt fravær.

Skjermen skal være betydelig mer miljøvennlig enn forgjengerne. Det opplagte ligger i at produktet er resirkulerbart og at produksjonsforholdene retter seg den grønne veien. Skjermen skal ha et lavt energiforbruk i seg selv, men en rekke funksjoner lar deg spare strøm ytterligere.

En av disse funksjonene er en sensor som oppdager om du faktisk sitter foran skjermen. Gjør du ikke det, slår den seg av etter 70 sekunder. Når du setter deg tilbake i stolen, slår den seg på igjen. Det nye med en slik sensor er at den faktisk leter etter organisk materiale. En annen funksjon lar deg optimalisere skjermens lysstyrke i forhold til rommets belysning, slik at du selv kan velge et forhold mellom lysstyrke og energiforbruk. Videre skal skjermen bruke null strøm når den er slått av.

EV2333W kommer med to forskjellige føtter, Flexstand og Tristand. Begge har både tilt, sving og høydejustering. Flexstand derimot, kommer med piviot og et feste for hurtigutløsning.

Skjermen leveres med 5 års eller 30.000 timers garanti. Tilgjengeligheten er umiddelbar, og 23-tommeren er priset til 4639 kroner.

Kilde: Pressemelding

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen