Bredbandsbolaget med musikkbutikk

Tjenesten, som er et samarbeid mellom Bredbandsbolaget og Musicbrigade, har tidligere bare vært åpen for kunder hos Bredbandsbolaget. Selskapet åpner nå også for at andre skal kunne bruke tjenesten, selvsagt til en noe høyere pris.

For 79 SEK, omtrent 65 kroner, får du tilgang til over 10 000 musikkvideoer, 5 musikk-TV-kanaler, 29 radiokanaler og muligheten til å laste ned musikk. Selskapet sier at de har det største utvalget i nordisk musikk, men manglet flere populære norske artister, slik som deLillos, DiDerre og Sissel Kyrkjebø. Derimot fant vi blant annet Raga Rockers, Postgirobygget og Bjørn Eidsvåg.

Musikken du laster ned er som oftest i 192kbps WMA-format, men noen sanger kan også fås som MP3-filer. WMA-filene er beskyttet med Microsofts DRM, som begrenser hvor mange ganger de kan kopieres. En enkelt sang koster rundt 8 SEK, mens de fleste album selges til 89 SEK.

Musicbrigade lar deg prøve tjenesten gratis i 7 dager, men da uten muligheten til å kjøpe musikkfiler. Du finner tjenesten på www.musicbrigade.se.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen