Bredbånd for fotoentusiaster

De aller fleste har en internettlinje med høy nedlastingshastighet og ganske lav opplastingshastihget. Derfor vil du ofte oppleve at å laste opp store bilder til et sted på internett går svært langsomt i forhold til det du er vant til ved nedlastinger.

Eurofoto får mange henvendelser fra kunder som klager over nettopp dette, men siden det er kundens internettforbindelse som er problemet, er det lite de kan gjøre.

Alternativ tekst mangler

Det Eurofoto har gjort i stedet er å gå sammen med internettleverandøren Freewave, for å tilby kundene sine internettforbindelse med høyere opplastingshastighet.

ADSL-sentralene som finnes rundt om i landet har i utgangspunktet begrenset opplastingshastighet, og det får de ikke gjort så mye med, men de har pushet på leverandører og eiere av utstyret for å få opp hastigheten, og selv om det kunne vært enda høyere, tilbyr de nå internettabonnement med høyere opplastingshastighet og lavere priser enn andre.

De har satt opp fire forskjellige pakker, avhengig av hva du føler du trenger, eller er villig til å betale for:
Eurofoto Standard gir 6200/640 kbps for 399 kroner i måneden.
Eurofoto Surfer gir 12 000/800 kbps for 449 kroner i måneden
Eurofoto Proff gir 20 000/800 kbps for 499 kroner i måneden, og hvis det fortsatt ikke er nok, så tilby de også SHDSL som gir 2048 kbps begge veier for 649 kroner i måneden.

Alternativ tekst mangler

Vi gikk til telepriser.no for å finne ut hvor billig dette egentlig var, og fant noen som var klart billigere. Felles for alle de var at den beste prisen eller ytelsen bare gjaldt i et begrenset geografisk område. Det er derfor mulig at du kan få bedre tilbud, særlig hvis du bor nær en av tilbyderne, men gjør du ikke det, ser tilbudet fra Eurofoto bra ut.

Dette er naturligvis en vanlig internettforbindelse, og ikke bare noe du bruker mot Eurofoto.

Du kan få mer informasjon her: www.fotobredband.no, eller www.eurofoto.no

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen