Braksuksess for 180.no-app

Når du ringer opplysningen løper taksameteret løpsk fra første sekund før du sitter igjen med et nummer eller et navn og en noe mer lubben telefonregning. Nummeropplysning på SMS kan til tider også være kostbart, særlig når du får i retur en hel haug av potensielle adressanter og ikke vet nøyaktig hvem du leter etter. Alt dette og andre lignende bekymringer slipper imidlertid norske iPhone-brukere som har fått øynene opp for gratisapplikasjonen til Nummeropplysningen 180.no.
Fire dager etter lansering forrige fredag er 180.no-app’en nå den mest nedlastede applikasjonen i Norge via App Store.
Helt gratis
180.no er først ute i det norske markedet med en app for nummeropplysning og søk etter varer og tjenester i Norge. Applikasjonen inneholder alle norske privatpersoner og nummer, samt alle bedrifter – med ekstra informasjon som bransjer og søkeord.
- Kort fortalt, hvilken funksjon har 180-app’en til iPhone?
- 180.no-app’en er telefonkatalog med tilgang til 6,7 millioner private oppføringer og 600 000 bedrifter tilknyttet bransje, sted, arbeidsområder, adresser, nummer og kart. Det er helt gratis å benytte tjenesten, forteller daglig leder Øyvind Bangsund i Nummeropplysningen 180.no til Mobilen.no.
 - Vi synes det er hyggelig å være først ut i markedet for iPhone som er med på å gjøre den tradisjonelle opplysningstjenesten over telefon og papirkatalog mindre relevant. Uoffisielt er det solgt over 130.000 iPhone i Norge og markedet er stadig voksende. For våre cirka 23 000 annonsører åpner dette en ny kanal for markedsføring som kanskje har blitt noe neglisjert av våre konkurrenter. Setter vi det litt på spissen og regner med at en samtale til tradisjonell telefonopplysningen koster cirka 16 kroner har vi i løpet av noen få dager allerede spart norske forbrukere for nærmere 500 000 kroner. Fortsetter det slik vil det være betydelige årlige besparelser for brukerne av iPhone, sier Bangsund.
Massiv kampanje
Du stusset kanskje et lite sekund du også, når du så Per Staale Lønning – forkledd som nyhetsanker – prate om iPhone på TV-skjermen? Hvis du ikke fikk med deg innholdet, var det i alle fall 180.no-app’en han promoterte.
TV-kampanjen er en stor del av lanseringen, og trolig noe av grunnen til at Nummeropplysningen 180.no registrerte over 20 000 søk på 24 timer i helgen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen