Dagens G Flex tåler å bli bøyd flat, og skal leve godt i lommen sammen med nøklehanken. Et spesielt belegg på baksiden skal nemlig reparere små riper helt på egen hånd. (Bilde: Skjermdump/Youtube/LG)

Bøyelig gummitelefon på vei fra LG?

Oppfølgeren til G Flex skal kunne bøyes 90 grader.

Mobilprodusentene har vist frem bøyelige skjermer på elektronikkmessene en stund, men først i år har de dukket opp i ferdige produkter, som Samsung Galaxy Round og LG G Flex. Ingen av telefonene er spesielt fleksible, men LG G Flex kan faktisk bøyes flat uten å ta skade av det. Nå kan en langt mer fleksibel oppfølger være rundt hjørnet.

LG G Flex 2 skal, ifølge koreanske medier, være bygget i et gummimateriale som lar deg bøye telefonen opp mot 90 grader.

Andre halvår

Med tanke på at mobiltelefoner flest slett ikke er bygget for å la seg bøye, har vi allerede blitt imponert av de mange videoene som viser LG G Flex bøye seg mot et flatt underlag. En av videoene kan du se i denne artikkelen.

LG G Flex 2 er ventet å dukke opp en gang i andre halvdel av 2014, om vi skal stole på ryktene. Ut over dette er lite kjent om telefonen, som altså skal tåle å bøyes i rett vinkel.

Batterier som snører

LG bruker mobiltelefonene sine til å vise frem nyvinninger fra de mange underselskapene i konsernet. Tidligere i år var det fleksible batterier fra LG Chem som fikk mye oppmerksomhet. Å bare kalle dem fleksible er muligens litt upresist – selskapet har nemlig laget snører som kan knytes av disse batteriene.

Ryktene sier ikke noe om hva slags innmat som vil sitte i G Flex 2, men Androidauthority.com spekulerer i at både batterier og øvrig innmat i telefonen vil måtte være av det fleksible slaget.

Les også: LGs bøyde telefon til Norge tidlig neste år

(Kilder: androidauthority.com, techradar.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen