Boxee lanserer Live TV

Boxee lanserer Live TV

Boxee lanserer Live TV

Slipper også oppdatert programvare til Boxee Box.

Boxee lanserer nå Live TV og en oppdatering til Boxee Box. Boxee Live TV er en dongle som gjør brukere i stand til å se såkalte Over-the-Air-TV-sendinger (OTA) på sin set-top-boks, mens Boxee 1.5 blant annet forbedrer brukergrensesnittet.

Sosial TV-titting

For å installere Live TV kobler man kabel-TV-kontakten til donglen og deretter til en av Boxee Box-ens to USB-innganger. Dermed får man tilgang til sosiale funksjoner som viser hva som går på TV, hva venner ser på og hvor mange som ser på et TV-program mens man klikker seg gjennom de ulike kanalene.

I tillegg kan man som vanlig dele ting på Facebook, Twitter og Tumblr, samt passivt dele informasjon om hva man ser på Facebook med en Live TV Timeline-app. Ellers kan man redigere kanalutvalg og sømløst bytte mellom TV og Internett i samme grensesnitt.

Live TV koster 50 dollar, eller litt under 300 kroner. Se en video av den nye tjenesten på YouTube:


Nytt utseende og bedre søk

Boxee 1.5 vil være den nyheten som gjør seg mest gjeldende for brukere her til lands, og kan blant annet by på nytt utseende på brukergrensesnittet, forbedret søk, bedre filtrering i biblioteksfunksjonen og integrering med Rotten Tomatoes.

Boxee ruller ut versjon 1.5 automatisk i løpet av de neste dagene, men hvis man vil ha en manuell oppgradering, kan man finne ut hvordan hos Boxee Support.

(Kilde: Boxee)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen