Boxee Box får viktig oppdatering

Boxee Box får viktig oppdatering

D-Links mediastreamer Boxee Box kommer til å få det som blir kalt en "stor nettleseroppdatering" mot slutten av mars. Versjon 1.05 skal bringe med seg hovedsaklig to store oppdateringer – vesentlig raskere ytelse på nettsurfing og støtte for HTML5 og CSS3.

Sistnevnte innebærer at man for eksempel vil få større tilgjengelighet av flashbasert videostreaming på nett. Dermed blir Boxee Box gjort klar til å støtte flere nettsider som tilbyr visning av video, og er i så måte godt rustet for fremtiden.

Støtte for iPad

Alt dette har blitt offisielt bekreftet av Andrew Kippen – som er visepresident i Boxees markedsavdeling. Han har også kunne fortelle at den nye oppdateringen vil tillate at man kan streame innhold fra alle utgaver av Apples nettbrett iPad til boksen.

Boxee Box vil i tillegg støtte AirPlay, noe som gjør det mulig med trådløs overføring av data mellom iPad-en og Boxee Box-enheten.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Dette er helt klart spennende nyheter for Boxee Box-eiere og potensielle kjøpere, da kompatibilitet med andre tjenester øker tilbudet man får ved et kjøp av mediastreameren.

(Kilder: Engadget, techAU, TFTS)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen