Bose lanserer surround-TV

Bose har lenge vært kjent for stilrene lydanlegg av høy kvalitet. Nå kaster selskapet seg inn på flatskjermmarkedet med sin nye modell; VideoWave. Den nye TV-en er proppet med høytalere for å gi deg en kraftig lydopplevelse.

Den nye LCD-skjermen er 46 tommer stor og har støtte for Full HD. VideoWave har totalt 16 innebygde høytalere, der seks av disse er rene basshøytalere. Videoen nederst i artikkelen viser deg hvordan de 16 høytalerne er plassert i skjermen.VideoWave har også Boses automatiske funksjon; Adaptiq, som justerer lyden etter omgivelsene skjermen står i. Dermed justerer den lystyrken separat i forhold til avstanden til de forskjellige veggene i rommet. Ved å reflektere lyden via veggene får du en komplett hjemmekinolyd. Mye på samme måte som diverse lydplanker som finnes på markedet.Skjermen leveres også med ny type fjernkontroll, ClickPad, der antall knapper er redusert til et absolutt minimum. Samtidig har den et firkantet strykefelt der du kan bevege fingeren og få dette gjenspeilet som en markør på skjermer. Dermed kan du for eksempel sette fingeren på høyreside på pekeplaten og valget som befinner seg på den posisjonen på skjermen vil bli markert.

Den 50 kilo tunge flatskjermen kommer på det norske markedet i løpet av oktober måned, og den anbefalte utsalgsprisen på skjermen er 62 500 kroner.

Video:Kilder: Bose.com
           Engadget.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen