Bose lanserer nye anlegg

Det sies at bildet kun er halve opplevelsen av en film, og for at actionscenene skal bli fullkomne må du ha et hjemmekinoanlegg tilkoblet. Men med dette medfølger det som regel en god kabelsalat og utallige tilkoblingsvarianter som skaper hodebry for mange.

Bose lanserer sin nye Lifestyle-serie, der selskapet foruten meget god lyd, har fokusert på å gjøre tilkobling av enheter enklere for deg.

Unify
På de nye Lifestyle-anleggene inneholder Boses nye teknologi Unify. Denne hjelper deg enkelt og forståelig, steg for steg med å koble til nye enheter via en meny som vises på TV-en.

Bak på anlegget er det rikelig med tilkoblingsmuligheter, men inngangene er ikke merket til spesifikt, som for eksempel egen HDMI til Blu-ray og Playstation. I stedet er det delt inn i felter etter nummer, med forskjellige tilkoblingsmuligheter innenfor hvert felt.

Når du kobler til en ny enhet, for eksempel en Blu-ray-spiller, vil anlegget oppdage at det er koblet til en ny enhet. Grafikken på skjermen informerer om hvilken inngang du har koblet produktet til. Deretter tar anlegget deg igjennom en enkel steg for steg prosess der du kan merke enheten, for eksempel Blu-ray. Kun enheter som er tilkoblet vises på skjermen når du trykker på kildeknappen.Multifjernkontroll
Unify vil også be deg ta frem den originale fjernkontrollen til produktet du har koblet til. Via anleggets meny får du beskjed om å rett fjernkontrollen mot et bestemt punkt på anlegget og trykke på spesifikke knapper. Ved hjelp av informasjonen fjernkontrollen sender vil anlegget detektere hvilken spiller du har koblet til. Da kan du deretter styre enheten du har lagt til med Boses fjernkontroll.

Et problem med universale fjernkontroller er ofte at du ikke får brukt spesielle funksjonsknapper den originale fjernkontrollen har. Bose har løst dette ved å legge til en egen knapp på fjernkontrollen, der du får opp alle eventuelle spesialfunksjoner på skjermen. Dette for å minimere antall knapper på selve kontrollen og holde oversikten så enkel som mulig.To nye klasser
Det kommer i alt fire nye modeller i Lifestyle- serien fra Bose. Den mest eksklusive klassen, V-klassen, består av modellene V35 og V25, der forskjellen ligger i høytalerpakken du får med. V35 har de dyrere Jewelcube-høyttalerne. Begge modellene leveres med iPod-docking og innebygd AM/FM-radio

Lifestyle-serien kommer også i en enklere klasse, T-klassen, som består av modellene T20 og T10. Her får du blant annet ikke med radio eller docking. T20 har det beste høytalerpakka av de to ( Direct/Reflecting).iPod-docking
Bose har også lagt til mulighet for å bruke iPod-en din på anlegget. Det medfølger en dockingstasjon til V-klassen, og den kan kjøpes separat til T-klassen.

Når du kobler til denne dockingen får du mulighet til å bla deg igjennom innholdet på spilleren med fjernkontrollen til anlegget. På skjermen vises samme mappestruktur som på selve spilleren, noe som gjør det enkelt å finne sangen du skal spille.

Kommer i juni
De to nye seriene kommer i butikk i løpet av juni måned. . V35 får en veiledende pris på 40 000 kroner, mens V25 vil koste 32 000 kroner.

T-serien kommer også i juni måned. Prisen på T20 blir veiledende 23 000 kroner, men T10 havner på 18 000 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen