Borat inn i skapet, Bruno ut

- Jeg tror det er umulig å gjøre mer «Borat». Dagene med med meg i forkledning er nok over, sa Sacha Baron Cohen tidligere i år.

Det var nok flere som ble lei seg da Cohen uttalte at han ikke rekner med å lage flere filmer om Borat, den kasakhstanske journalisten som framstår som en ekte person. Men håpet om å få se Cohen i en ny hysterisk morsom komedie er ikke ute, Cohen har flere karakterer som vil filmatiseres, skal vi tro empireonline.com.

Komikerens homofile karakter Bruno blir filmaktuell.
Komikerens homofile karakter Bruno blir filmaktuell.

Nye sprell

Uttrykket "Naaaiiiiccceee" vil nå bli byttet ut med "Vassap" og "Nicht, nicht", ettersom den neste filmen til Baron Cohen vil handle om Bruno.

Bruno, som er en homofil motereporter fra Østerrike, er en av Cohens andre karakterer og har ved flere anledninger dukket opp i "Da Ali G Show".

Dinner For Schmucks

Cohen håper på å følge opp "Bruno" med filmen "Dinner For Schmucks", en remake av den franske komedien "Le Diner De Cons". Filmen handler om noen personer som inviterer de største idiotene de kan finne til middag, i en konkurranse for å se hvem som klarer å finne den dummeste. Cohen vil gå i fotsporene til Jacques Villerets med rollen av en mann som er så katastrofal at han ødelegger livene til alle han kommer i kontakt med.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen