"Borat"-DVD selger godt i Kasakhstan

"Borat" er for tiden den mest kjøpte filmen blant kasakhstanere, skriver den danske avisen politiken.dk. Det er tall fra Amazon.com, verdens største nettbutikk innen bøker og DVD-filmer, som er kilden til de oppsiktsvekkende resultatene.

Borat er pop i hjemlandet.
Borat er pop i hjemlandet.

Betaler villig

Til tross for en gjennomsnittlig årslønn på rundt 10 000 norske kroner er kasakhstanere villig til å betale ekstra for å få filmen levert fra England før den når det kasakhstanske markedet.

– Etter all omtalen filmen har fått over hele verden virker det som om kasakhstanerne er desperate etter å se hva alt oppstyret dreier seg om, sier pressesjefen hos Amazon, Rakhi Parekh, til Reuters.

Vender blikket vestover

Ifølge bestillingene på Amazon.com interesserer størstedelen av kundene fra Kasakhstan seg for materialistiske goder, vestlig livsstil og amerikanske bøker. Virksomhetsledelse, amerikansk arkitektur og fitness er også ettertraktede emner. Når det kommer til musikk er det ”The Very Best of Sting and The Police” som topper listene.

Nå gjenstår det bare å se om "Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kasakhstan", blir en folkehit i ”hjemlandet”.

Se trailer til filmen her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen