Boondock Saints-oppfølger underveis

Den originale action-thrilleren "The Boondock Saints" fra 1999 har forlengst oppnådd kultstatus, og nå kan fansen glede seg til et gjensyn med det hardtslående brødreparet.

"The Boondock Saints" har oppnådd kultstatus. Nå kommer oppfølgeren.

Samme teamet

The Hollywood Reporter melder at den første fasen av produksjonen allerede er i gang i Toronto. Troy Duffy, som skrev og regisserte den første filmen, skal også denne gangen styre skuta. Og han ser frem til å sette i gang.

- Det er en etterlengtet glede å samle en så enormt talentfull gruppe mennesker igjen, sa Duffy om prosjektet.

Begge hovedrolleinnehaverne, Sean Patrick Flanery og Norman Reedus, returnerer i tillegg som brødrene Connor og Murphy McManus, og produsentene fra forrige gang er også om bord.

Intens

Med hele original-teamet på plass skal det mye til for at fansen blir skuffet, særlig når manuset, ifølge produsent Chris Brinker, legger opp til en heftig opplevelse.

- Vi regner med at denne filmen blir en virkelig intens, humoristisk og tilfredsstillende film for alle de som har sett frem til oppfølgeren i så lang tid, sa Brinker til The Hollywood Reporter.

Den originale "The Boondock Saints" handler om to brødre som vil oppfylle Guds vilje ved å drepe onde mafiamedlemmer. Plot og premieredato for oppfølgeren er hittil ukjent.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen