Boo-hoo for you!

Vis større

BooHooForYou

Symbian feierer sitt "20 millioner solgte Symbian-mobiler i Japan"-jubileum med å mobbe oss i vesten. I motsetning til våre steinaldermobiler, kan japanske telefoner brukes til alt fra å åpne dører til å betale for klær.

I forbindelse med feiringen, har Symbian satt opp et nettsted dedikert til hvor fantastiske Japans Symbian-telefoner er. I tillegg til en liste over 20 funksjoner du finner på japanske mobiler, har Symbian også laget en video som skryter over hvor fantastisk langt teknologien har kommet i Japan i forhold til vesten (video øverst). Boo-hoo for you!

I hovedrollene finner vi en gul blekksprut og et stykke sushi, som begge forteller om hvor fantastisk japansk teknologi er, og hvor kjipt det er for oss i vesten å ikke ha denne teknologien. Boo-hoo for you!

Om du klikker deg inn på nettstedet, har du for øvrig muligheten til å vinne en Symbian-telefon. Hvorvidt du vinner en UIQ- eller Series 60-basert telefon, eller en japansk FOMA-basert telefon er usikkert.

Hvis du vil ha mer boo-hoo, kan du for øvrig kikke på vår reportasje fra den japanske operatøren DoCoMos stand under 3GSM.

(Kilde: Gizmodo.com, boohooforyou.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen