Bonnier Amigo kjøper Tuba Records

Tuba Records A/S er et uavhengig plate- distribusjonsselskap som ble startet i 1999, og gir ut artister som Enslaved, Skambankt og Lumsk. Dessuten distribuerer selskapet plater fra selskap som Sub Pop, Candlelight og Black Ballon Records og artister som The Shins, Eva Cassidy og Band of Horses. Tuba har lenge vært et av de største, uavhengige plateselskapene i Norge.

Bonnier Amigo

Bonnier Amigo Music Norway A/S ble også startet i 1999, men er en del av Bonnier Amigo Music Group, som har avdelinger i hele norden og er deleid av Bonnier Entertainment. Bonnier Amigo gir ut artister som Paperboys, Ane Brun og Mira Craig. Selskapet representerer også utenlandske artister som Katie Melua og Tom Waits.

Øyvind Hagen i Tuba mener alliansen kan styrke firmaets posisjon både i Norge og i utlandet. Cai Leitner, administrerende direktør i Bonnier Amigo Music Norway A/S sier at selskapet lenge har sett langt etter Tuba.

Ønskeliste

- Kjøpet av Tuba har lenge stått på vår ønskeliste, siden Tuba alltid har hatt en ledende posisjon i sitt segment og dermed bidrar til ytterligere bredde i vårt repertoir, sier han i en pressemelding.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen