Bold slippes til helgen

RIM Blackberrys nye yndling, 9000 Bold, er siden lanseringen i mai blitt en av selskapets mest populære modeller. Telefonen er allerede i salg i Australia, og denne uken lander den også i Europa for første gang når den britiske operatøren Orange begynner salget til helgen.

Store forventninger

(Foto: Blackberry)
(Foto: Blackberry)

Forventningene til Blackberry Bold er ikke der uten grunn. Telefonen er den mest avanserte Blackberry-telefonen noensinne, med både GPS, super-3G, Wi-fi og høyoppløst skjerm innabords, i tillegg til alt av synkroniseringsløsninger, Push og e-postmuligheter innabords. Telefonen har også et nytt operativsystem kalt Blackberry OS 4.6, samt styrekule i stedet for piltast og 3,5 mm minijack-utgang på siden.

Les mer om spesifikasjonene her >>

Til Norge i september

Mens britene kan glede seg over Bold allerede nå, må vi her hjemme fortsatt vente.

– Telefonen kommer tidlig til Norge, dette i løpet av få uker, sier Tom Bøe, presseansvarlig for Trigcom AS, leverandør for Blackberry i Norge.

Når eksakt telefonen ankommer og hva prisen blir er usikkert. Men etter hva Amobil kjenner til skal det være et større parti telefoner på vei, og forventningsfulle kunder behøver derfor ikke bekymre seg for å måtte vente ytterligere.

Innen den tid vil Amobil komme tilbake med en test av telefonen.

(Kilder: Vnunet, ZD Net Australia, Trigcom)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen