Bokklubb i lommeformat

Bokklubb i lommeformat

Bokklubben har lansert en fullsortiments bokhandel på mobilen, og gir deg tilgang til hele 1,6 millioner titler direkte fra mobilen. Dermed trenger du ikke ringe eller gå på Internett for å bestille, avbestille eller lete etter nye titler fra favorittforfatteren din.

På Bokklubbens wap-sider finner du en rekke tilbud som bare gjelder fra mobilen, samt at du kan søke i en base av både norske og engelske titler.

Du finner også en rekke tominutters videosnutter hvor forfatterne forteller om bøkene sine, og er du mer interessert i film kan du velge blant en rekke DVD-titler.

Klare for mobil
Medlemmer i Bokklubben kan betjene medlemskapet sitt direkte fra mobilen, noe som ifølge klubben gir kundene bedre fleksibilitet.

- Mobiltilbudet er helt i startfasen, men vi ser at medlemmene er klare for dette. I helgen kom over 8 prosent av bestillingene til Bokklubben på mobil. Tilgang til Din side på mobil gjør det enkelt å ha oversikt over medlemskapet. Vi tror mange av Bokklubbens medlemmer vil sette pris på og benytte seg av denne nye muligheten, sier Bokklubbens web-redaktør, Morten Nilsen i en pressemelding. 


- Vi ser en klar tendens til at de medlemmene som bruker nettet er mer fornøyde, handler mer og forblir medlemmer lenger enn våre øvrige medlemmer. Denne effekten regner vi med vil gjelde de som tar i bruk mobiltilbudet også, sier han.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen