Bøker til iPhone

Bøker til iPhone

Amazon lanserte i  2007 den digitale bokleseren Kindle.  Med den har man kunne laste ned og kjøpe bøker trådløst fra Amazons enorme bokutvalg, for så å lese dem på spilleren digitalt.
Mange har ønsket seg Kindle-programvaren til mobil. Ifølge Cnet har Kindle nå innfridd ønskene ved å lansere gratis programvare til iPhone og iPod.
Enkelt å lese
Den nye programvaren gjør at brukere av iPhone og iPod Touch kan lese Kindle-bøker rett på spillerne, med det som skal være et enkelt og brukervennlig brukergrensesnitt.
Du kan enkelt justere tekststørrelsen, lage bokmerker og legge til kommentarer. Har du kjøpt bøker via Kindle tidligere, vil du automatisk få tilgang til også disse bøkene på iPoden eller mobilen.
Utvalg og priser
Du har også muligeheten til å lese første kapittel av bøkene før du bestemmer deg for om du vil kjøpe.
Det er flere hundre tusener av bøker å velge blant i Kindlebutikken til greie priser. Alle Amazons bestselgere og de fleste nye utgivelser selges for 10 dollar.

Kindlestore og iPhone-applikasjonen er dessverre foreløpig bare for det amerikanske markedet, men mange håper på noe tilsvarende i Europa snart. I mellomtiden er det nok likevel noen kreative brukere som kan nyttiggjøre seg den amerikanske versjonen. 

 

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen