Bluetooth spås en lys fremtid

Bluetooth

En fersk markedsanalyse utført av Frost & Sullivan, mener produksjonen av enheter som støtter Bluetooth-teknologien, skal dobles til 70 millioner enheter i 2003. De mener også at produksjonen vil fortsette å øke i årene fremover.

Bluetooth har oppnådd en ganske rask fremgang som en trådløse teknologi, men ikke helt uten motgang. Teknologien var "hypet" opp i starten, men fikk en del problemer på grunn av manglende kompabilitet og forstyrrelser med andre enheter som bruker radiosignaler. Disse problemene er etter hvert blitt redusert med utviklingen av en forbedret Bluetooth-standard.

Frost & Sullivan mener fremtiden ser lys ut for Bluetooth, med flere og flere markedsområder som mobiltelefoner, PC-baserte applikasjoner og en rekke andre.

Men selv om Bluetooth-teknologien foreløpig ikke har noen klare konkurrenter innen trådløse teknologier med relativt kort rekkevidde, mener Frost & Sullivan likevel at kun bedrifter med solid planlegging og markedsføring, vil overleve i et krevende marked. Til og med store bedrifter som Intel og Motorola, skal ha dempet sin satsing på Bluetooth-teknologien.

(Kilde: pcworld.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen