Bluetooth for de forfengelige

For mens de fleste Bluetooth-hodesettene vi har sett er både store, klumpete og relativt stygge, satser Plantronics nå på at Bluetooth-tilbehør vil bli et motetilbehør, og dermed tiltakende populært også blant den kvinnelige delen av befolkningen.

I påvente av at markedet skal bli klare for konseptmodellen hvor Bluetooth-hodesettet bæres rundt halsen som et smykke, lanseres nå Discovery 655.

Bruksområdet og finessene skiller seg ikke stort fra Plantronics’ øvrige modeller, men designet gjør at selskapet allikevel har stor tro på nykommeren.

Discovery 655 kommer i flere farger, og har en vekt på bare 9 gram. I tillegg skal hodesettet ha krystallklar lyd og en portabel lader du kan ta med deg på tur. Prislappen derimot havner på rundt 1000-lappen og er i øverste sjikte hva Bluetooth-hodesett angår.

Selv om Discovery 655 er et lite og muligens moteriktig hodesett, må vi innrømme at vi gleder oss enda mer til halskjedet kommer på markedet. Først da kommer undertegnede for alvor til å glede seg til å bruke Bluetooth – også ute blant folk.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen