Bluetooth-sone sikrer verdisakene dine

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Den vanlige Blue Buster-boksen. (Foto: Attend Blue)
Den vanlige Blue Buster-boksen. (Alle foto: Attend Blue)
Blue Buster spesiallaget for å holde styr på barn.
Blue Buster spesiallaget for å holde styr på barn.

Har du lett for å gå fra lommeboka når du er på handletur, eller er du bare paranoid? Uansett kan Blue Buster fra Attend Blue hjelpe deg å holde kontroll på eiendelene dine.

Blue Buster-systemet består av en liten boks med Bluetooth integrert, samt noen små brikker som kommuniserer med boksen. Når du slår Blue Buster-boksen på, dannes det en "sone" innenfor Bluetooth-radiusen på rundt 10 meter.

De små brikkene plasserer du på ting du vil passe på. Hvis en av brikkene kommer utenfor Bluetooth-sonen, går en alarm av.

Systemet finnes i to utgaver, med og uten GPS. Hvis en brikke kommer utenfor Bluetooth-sonen, vil systemet med GPS sende brikkens geografiske koordinasjoner på SMS til mobilen din. Alternativt kan du få et kartutsnitt på MMS, skriver IDG.se.

Det finnes også en spesialutgave av systemet tilpasset barn, slik at du enkelt kan finne igjen den irriterende lillebroren din som du skulle passe på.

Blue Buster vil ikke komme på markedet før neste år. I mellomtiden kan du lese mer om produktene på nettsidene til Attend Blue.

(Kilder: IDG.se, Attend Blue)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen