Test

Bluespoon Chameleon

Innledning

Da vi tidligere denne måneden testet det trådløse headsettet Bluespoon Digital fra NextLink, ble vi mektig imponerte over hvor mye funksjonalitet og teknologi det danske selskapet hadde klart å presse inn i dette lille 10-grams knøttet. Headsettet ble raskt en av favorittene våre i sammenligningstesten fra tidligere denne måneden, men den meget stive prisen på 2500 kroner var en definitiv avskrekker som gjorde at vi måtte nøye oss med å kun gi headsettet en anbefaling.

Vi ble derfor raskt interesserte når Nextlink ville sende oss det nye headsettet Bluespoon Chameleon, som kun koster en tusenlapp og dermed fremstår som et mye mer konkurransedyktig produkt. Vi var selvsagt spente på om det nye headsettet også klarte å levere i det virkelige liv, og har tatt det i bruk som vårt faste headsett den siste uken for å kunne gi en skikkelig vurdering.

Bundel

Chameleon kommer med en egen ladestasjon man kan plassere headsettet i. Denne kommer med strømplugger for både europeisk, britisk og amerikansk standard, såvel som en USB-lader for bruk sammen med PCer verden over, noe som gjør at man stort sett vil kunne lade headsettet nærmest uansett hvor man måtte befinne seg. Utvilsomt en stor bonus for den som reiser mye.

Den medfølgende instruksjonsmanualen er meget ryddig og oversiktlig, var til stor hjelp under testingen av headsettet og falt godt i smak hos redaksjonen.

Ellers kommer Chameleon med en hette for å tre over ørepluggen, for å beskytte headsettet mot ørevoks og være mer komfortabelt for øret, og en hette for selve headsettet, som skal beskytte mot vær og vind. Videre finner man en bærestropp for å ha headsettet liggende rundt halsen eller lignende, et ekstra deksel i rødt (originaldekselet er svart) og et ekstra ørefeste.

Alt i alt må vi kunne si oss meget fornøyd med den vedlagte bundelen, som burde dekke de fleste behov man måtte ha.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen