Bluespoon #4 er her

Mange ser på Bluespoon som Blåtann-headsettenes svar på Rolls Royce. Den eksklusive serien med headsett har ligget milevis foran konkurransen, både når det kommer til ergonomi og kvalitet. Headsettene har dessuten kommet ut på topp i test etter test, inkludert vår egen.

Nå er det fjerde Bluespoon-headsettet ferdig utviklet; Bluespoon AX. Dette vil bli et relativt rimelig headsett, som mangler den digitale støyfjernings-teknologien man finner i de dyreste headsettene fra Nextlink. AX er det andre analoge headsettet fra selskapet, etter Bluespoon Chameleon.

Den største fordelen ved å bruke vanlig, analog teknologi er at man kan lage headsettet mye mindre enn med tilsvarende digital teknologi. AX vil bli det minste Bluespoon-headsettet til dags dato, og blir dermed sannsynligvis også det minste Blåtann-headsettet på markedet..

Nye designløsninger
I motsetning til andre hadsett, festes Bluespoon-headsett rett i øregangen. Denne designløsningen ligger også til grunn for Bluespoon AX. En forandring er imidlertid at man nå kan veksle mellom å bruke headsettet i begge ørene, mens man tidligere var nødt til å feste det i høyre øre.

Nextlink har også gjort det mulig å skifte mellom to forskjellige øreplugger. Man har muligheten for å veksle mellom en kort plugg og en lang plugg. Bruk av sistnevnte burde trolig sørge for bedre lydkvalitet.

Standbytiden til Bluespoon AX skal ligge på rundt 200 timer, mens taletiden enda er ukjent. Ellers er dette det første headsettet fra Nextlink med utskiftbart batteri. Dermed slipper man å måtte kjøpe et helt nytt headsett når batteriet begynner å synge på siste verset.

Nextlink planlegger å starte salg av Bluespoon AX i løpet av fjerde kvartal.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen