Blu-ray med trådløst nettverk
Teknofil

Blu-ray med trådløst nettverk

Det kan fort bli mange bokser om du både vil ha tilgang til innhold fra din PC samtidig som du har mulighet til å spille av DVD og Blu-ray. Samsung har nå løsningen i en enkelt syltynn spiller.

Full kontroll med fjernkontrollen
Med de nye Blu-ray-spillerne BD-P4600 og BD-P3600 skal du via fjernkontrollen enkelt få tilgang til filer fra din PC. Spillerne kobles opp til din PC enten via trådløst nettverk ved hjelp av et USB-adapter eller via kabel. Begge spillerne støtter DivX-film og gir deg full HD-lyd lover Samsung.

Foruten mulighet til tilkobling til PC har spillerne 1GB innebygd minne og har også mulighet for tilkobling av eksterne minnepinner via USB. Spillerne kan selvfølgelig også spille av Blu-ray-filmer og DVD-filmer. Ved hjelp av innebygd teknologi vil DVD-filmene oppskaleres til nærmest fullverdig HD lover Samsung. Om det stemmer gjennstår å se. Spilleren BD-P4600 er i det minste unektelig lekker. Med en tykkelse på kun 39 millimeter kan denne enkelt henges på veggen ved siden av TV-en.

Begge spillerne vil komme i butikker i april og vil få en veiledende pris på 3590 kroner for BP4600 og 3290 kroner for BD-P3600.

To nye hjemmekinoanlegg
Foruten nye Blu-ray-spillere lanserer Samsung også nye hjemmekinoanlegg. Hjemmekinosystemene HT-BD7200 og HT-BD1250 har Blu-ray og mulighet for tilkopling til PC-en og også egen dock for Ipod. HT-BD7200 kommer også med mulighet for tilkobling via bluethoot.


HT-BD7200 kommer med to høytalerstolper og en subwoofer og vil bli lansert i mai til en veiledende pris på 7990 kroner. HT-BD1250 kommer med 5 enkle høytalere og en subwoofer og vil bli lansert nå i april med en pris på 5990 kroner.

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen