Blu-ray fra Toshiba
Teknofil

Blu-ray fra Toshiba

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Striden rundt hvilken teknologi som ville bli fremtidens standard for HD-film ble avgjort tidlig i 2008. Toshiba la da ned sin satsning på HD-DVD, og Blu-ray ble stående igjen som seiersherre. Siden den tid har salget på det nye høyoppløste formatet nådd nye høyder.

Under årets IFA-messe var Toshiba representer, der de viste frem høstens nye produkter, være seg alt fra flatskjerm til minnekort. En ting som vakte spesielt interesse hos oss var utstillingen av selskapets kommende Blu-ray-spiller.BDX2000KE

Designmessig er den kommende Bly-ray-avspilleren absolutt spenstig, med en nokså stilren front. Spilleren får typebetegnelsen BDX2000KE, og vil etter alt å dømme bli lansert på det amerikanske markedet før jul.

Modellen får SD-minnekortleser, støtte for både DivX HD og MP3, BD-live profil 2.0 og oppskalering av DVD-plater. Foruten dette vil den også være kompatibel for 24 bilders film i Full HD og ha støtte for Deep colour.

Teknofil har vært i kontakt med den norske importøren Gøte Lundblad, og de kan bekrefte at denne modellen vil komme på det norske markedet. Den vil nokså trolig ikke være i handelen før etter jul. Prisen på spilleren er ennå ikke kjent.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen