Blu-ray-spiller med 3D
Teknofil

Blu-ray-spiller med 3D

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Sprengkullen ute driver oss inn foran flatskjermen, og mange av oss liker å se en god film i det nokså utrivelige vinterværet. Noen har nok dristet seg ut på kino og latt seg facinere av 3D-filmen Avatar. Allerede i år kan du få flatskjermer med 3D-mulighet – og Blu-ray-spiller med mulighet for å spille av film i de tre dimensjonene.

Sony lanserte under årets CES-messe sine kommende Blu-ray-spillere, og en av spillerne har fått støtte for 3D.

Nye modeller
Som nevnt kommer det nye modeller fra Sony, nærmere bestemt tre. BDP-S370, BDP-S570 og BDP-S770 er typebetegnelsene på de nye modellene, og det blir storebror BDP-S770 som får støtte for 3D.
Foruten 3D får spilleren det nye Monolithic Designet, som fremstår minimalistisk med rene overflater. Samtlige av spillerne kan kobles til internett trådløst, dog må en USB-dongel kjøpes separat til BDP-S370.

De nye spillerne blir lansert i 2010, der førstemann ut er BDP-S370 som kommer i mars, BDP-S570 kommer i mai, mens storebror BDP-S770 ikke blir å finne i butikkene før august. Prisene er ennå ikke fastsatt. Se bilde nederst i saken for tekniske spesifikasjoner om de nye spillerne.

(Artikkelen fortsetter)


Også hjemmekino med 3D
Er du ute etter et komplett hjemmekinosystem med Blu-ray, vil det komme flere modeller med dette, men også et anlegg med 3D-støtte. Sonys kommende modell BDV-IZ1000W har nettopp innnebygget Blu-ray-spiller med støtte for avspilling av 3D.

Foruten dette kan du også benytte deg av internett via hjemmekinoanlegget. Med DLNA-støtte kan du streame musikk, video eller bilder fra ditt hjemmenettverk. Anlegget kan dessuten via en app styres via en iPhone eller en iTouch. Det er også andre nettfunksjoner som for eksempel YouTube og Dailymotion.

Anlegget forventes å komme på det norske markedet i september, og vil ha en foreløpig utsalgspris på 9 000 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen