Blu-ray-skred fra Panasonic
Teknofil

Blu-ray-skred fra Panasonic

Selskapet kommer nå med seks nye Blu-ray-modeller, fra rene spillere, til komplette hjemmekinosystem og ikke minst en portabel spiller.
Antall HD-flatskjermer i Norge er stadig økende, og mange vil utnytte potensialet i skjermen sin maksimalt.

- Mange nordmenn har allerede skaffet seg en HD-klar TV, og antallet stiger stadig. Nå er det på tide å fylle disse med innhold av høy kvalitet. Blu-ray gir ikke bare overlegen bilde- og lydkvalitet, men det finnes også masse ekstramateriell og interaktive tjenester innbakt i konseptet, sier Jonas Eriksson, nordisk produktsjef hos Panasonic.

DMP-BD60 og DMP-BD80
DMP-BD60 og DMP-BD80 er de to nye Blu-ray-spillerne fra Panasonic. Begge modellene vil ha oppskalering fra DVD eller annet materiell fra standardoppløsning til 1080p. Videre får de to modellene lyddekodere som er kompatible med 7.1-lydformat.
Begge spillerne vil også være utstyrt med SD-kortleser, slik at du via et minnekort kan spille av filmer fra for eksempel ett HD-videokamera. Modellene vil også ha Viera Cast-funkjson, som gir deg tilgang til for eksempel You Tube og Picasa. Begge spillere er BD-live kompatible.

DMP-BD80 vil i tillegg være utstyrt med utsignal fra analog 7.1-lyd og sende ut lyd til mottakere som ikke har HDMI-inngang. Begge spillerne skal være tilgjengelig for salg i mars. DMP-BD60 vil ha en veiledende utsalgspris på 2.999 kroner, mens DMP-BD80 vil ligge veiledende på 3.999 kroner.DMP-B15

Panasonic hevder å komme med verdens første portable Blu-ray-spiller: DMP-B15, og den kommer til Norge. Modellen vil få en 16:9 skjerm, med mulighet for å koble spilleren sammen med en HD-TV via HDMI-kabel.
Modellen får SD-kortleser, for enkel fremvisning av bilder, samt en LAN-port som gjør det mulig og benytt forskjellige webtjenester som for eksempel You Tube og Picasa. Veiledende pris på produktet blir 7.499 kroner og skal være klar for salg i juni.SC-BTX70, SC-BT200 og SC-BT205
Den første av de tre modellene blir en 2.1 kanals løsning. SC-BTX70 består da av to høytalere i tillegg til en subwoofer, men vil levere 7.1-lyd i form av Panasonics teknologi for surround. Modellen vil også ha mulighet for tilkobling av Ipod via en dockingstasjon bak frontdekselet, som er motorisert.

SC-BT205 og SC-BT200 blir to systemer med subwoofer fra Kelton. De to modellene har 20 prosent mindre strømforbruk enn forgjengeren SC-BT100.
Alle de tre modellene nevnt ovenfor vil få mulighet til You Tube og Picasa via Viera Cast og støtte for BD-Live. Veiledende pris på SC-BTX70 vil være 8.499 kroner, for SC-BT200 7.999kroner og SC-BT205 vil få en veiledende pris på 8.499 kroner. SC-BTX70 og SC-BT205 skal være leveringsklare i juni, mens SC-BT200 kommer i mai.


Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen