Playstation 3 Slim: Blir mer fristende med Blu-ray-filmer med spilldemoer?

Blu-ray-plater med spill

Playstation 3 har lenge vært ansett for å være en høyst oppegående Blu-ray-spiller, og med Playstation 3 Slim ble den enda bedre.

Ikke minst har Playstation 3 (PS3) inntil nylig vært en forholdsvis rimelig inngangsbillett til Blu-ray-verdenen, men i det siste har også frittstående Blu-ray-spillere sunket kraftig i pris.

Du får nå kjøpt frittstående spillere fra 1000-lappen, og for mellom 1500 og 3000 kroner får du nå virkelig gode modeller. Dermed er ikke PS3 blant de aller billigste spillerene lenger, selv om en PS3 naturligvis tilbyr mye mer enn bare BD-avspilling.

Grunnet større konkurranse fra frittstående spillere ser Sony seg nå nødt til å gjøre det mer fristende å skaffe seg en PS3. Første triks i ermet er å legge ved PS3-spill på Blu-ray-platene. Det er i første omgang snakk om demoer av spill, og spillene vil kun virke på PS3.

District 9 + God of War III

Første tittel ut som leveres med en spilldemo skal være District 9, som slippes 29. desember. På denne platen vil du i tillegg til filmen finne en demo av spillet God of War III. Dersom du fullfører demoen får du tilgang på en liten dokumentarfilm om hvordan spillet ble laget.

Følg oss på Twitter
Følg Audiovisuelt på Twitter

Nylig fikk PS3 også støtte for nettfilm-tjenesten Netflix, som konkurrenten Xbox 360 har støttet i en tid allerede. Men foreløpig er Netflix kun tilgjengelig for amerikanske brukere, og det er usikkert når tjenesten åpnes opp her i Europa – selv om det trolig blir i løpet av neste år.

(Kilder: Audioholics, Slashdot)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen