Blomsterbutikk på mobilen

Den svenske avdelingen av blomsterkjeden Interflora har lansert et lite java-program som fungerer som blomsterbutikk på mobilen. I stedet for å gå inn på Internett eller besøke en forretning for å bestille blomster, kan det nå gjøres ved få trykk på mobiltelefonen.

Programmet kan enkelt lastes ned fra Interfloras hjemmesider, og blomstene sendes på nøyaktig samme måte som når du bestiller på Internett eller per telefon.

I stedet for å lage en mobiltilpasset nettside har svenske Interflora valgt et javaprogram for å ta hånd om bestillingene. Fordelene skal ifølge Mobil.se være at programmet er personlig og koblet til din personlige konto hos Interflora. Dermed trenger man ikke oppgi kontakt- eller betalingsinformasjon hver gang.

Norge kommer etter?
Norske Interflora har ingen umiddelbare planer om blomsterbutikk på mobilen.

- Vi har vurdert ulike løsninger som for eksempel blomsterbutikk på WAP, men har ikke noe bestemt tidsperspektiv på når det vil komme, sier ordreansvarlig i Interflora Geir-Ove Perlestenbakken til Mobilen.no

Allikevel har han stor tro på at også nordmenn vil få handle blomster enkelt via mobiltelefonen.

- Mobiltelefoner blir stadig mer avanserte, og jeg er sikker på at vi vil komme med en løsning for mobiltelefoner etter hvert, sier han.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen