Blogging bare vokser og vokser

Ferske tall fra den årlige rapporten "State of the Blogosphere" fra selskapet Technorati viser at fenomenet blogging har vokst til å bli 60 ganger større (antall blogger) enn det var for tre år siden. Det lages nå én ny blogg hvert eneste sekund og 75 000 blogger hver dag et eller annet sted i verden, og antall blogger skal nå være 27.2 millioner. Hvis denne utviklingen fortsetter vil antall blogger bli doblet hver 5.5 måned. Jeff Hess skriver mer om fenomenet i sin blogg.

Blogging er i utgangspunktet en hjemmeside på Internett, men har vokst i det siste til å bli det nye fenomenet innen kommunikasjon. Det er egentlig ingen begrensning hva en blogg kan inneholde, men denne utrykksformen kan brukes til å skrive en dagbok og legge dette ut slik at hele verden kan lese dette. Dette passer selvfølgelig ikke for alle og det er nettopp dette som er både fascinerende og skremmende. Man bør være forsiktig med hva man legger ut i en blogg - man kan komme til å angre på dette senere.

Blogging er også blitt brukt i politisk sammenheng, i forbindelse med katastrofer, krig eller andre sammenhenger hvor mennesker har behov for å utrrykke seg. Det at blogging er et åpent forum gjør det til en sterk uttrykksform.

Har du lyst å lage din egen blogg? Se vår guide.

KIlde: techweb.com.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen