Blogger.com ut av beta

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Alternativ tekst mangler
Bilde: blogger.com

Utviklingen av Googles bloggtjeneste startet i 2003, da søkegiganten kjøpte opp selskapet Pyra Labs. Betaversjonen av Blogger.com ble sluppet i fjor.

Betatestingen er nå over, og tjenesten er nå lansert i sin endelige versjon. Tjenesten har blant annet fått et forbedret brukergrensesnitt, og mulighet til å skreddersy tjenesten med klikk-og-dra-operasjoner.

Brukerne har nå muligheten å opprette en lukket blogg som kun spesielt inviterte skal få tilgang til. Det er lagt inn en mulighet for RSS-nyhetsfeeds, oppdatert "Blogger-dashboard", og det skal nå være enklere å publisere blogger.

Nye Blogger.com-brukere kan registrere seg via "New Blogger"-lenken. De som har brukt tjenesten tidligere kan logge seg inn via "Old Blogger"-lenken.

Tidligere Blogger.com-brukere skal i utgangspunktet kunne gå over til den nye og oppdaterte tjenesten, og beholde sin gamle bloggadresse, men i enkelte tilfeller vil dette likevel ikke fungere. På tjenesten "Blogger-dashboard" vil du kunne få mer informasjon om status angående din konto.

Googles bloggtjeneste finner du på blogger.com.

(Kilder: Google Blog, Arstechnica, )

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen