Blogg med Nokia

Nokia har laget et program som lar deg laste bilder du tar med mobiltelefonen din direkte opp til bildenettstedet Flickr.com. Dermed kan du dele bildene du tar med telefonen med hele verden, uten å måtte gå innom en datamaskin først.

Flicker.com er et nettsted hvor hvem som helst kan laste opp bilder og bruke disse i for eksempel bloggen sin. Nokia har fra før et samarbeid gående med nettstedet. Den kommende kameratelefonen N73 har innebygget programvare som lar brukerne laste direkte opp til Flickr.

Det nye programmet Nokia nå slipper, fungerer imidlertid offisiellt kun sammen med Nokias smarttelefon N72, men nettstedet Allaboutsymbian.com melder at programmet også skal virke med N70 og N90.

Dette er ikke første gang Nokia forsøker å få deg til å dele bilder med resten av verden. Finnene har lenge tilbudt LifeBlog, som lar deg laste opp bloggposter direkte fra telefonen din.

Om du ikke har N72, N70 eller N90, finnes det alternativer for deg som vil dele bildene dine med resten av verden. Programmet ShoZu fungerer på de fleste Series 60-telefonene til Nokia, og kan lastes ned gratis. I følge Allaboutsymbian.com, er ShoZu i tillegg mer fleksibelt enn både Nokias LifeBlog og det nye Flickr-verktøyet.

Nokia er for øvrig ikke den eneste produsenten som lar deg blogge rett fra mobilen. Blant annet er Sony Ericssons nye K800i utstyrt med et program som lar deg laste opp bilder og bloggposter rett til blogger.com.

Du kan lese mer om blogging med mobilen, og hvordan du kommer i gang i vår guide til mobilblogging.

(Kilder: Allaboutsymbian.com, Engadgetmobile.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen