Ingen vet hvordan Titan vil se ut, og hva slags univers det vil befinne seg i. (Bilde: Blizzard)

Blizzard lekker endelig info om deres neste storspill

«Titan» blir ikke et abonnement-spill.

Spillutvikleren Blizzard er kjent for å lage gode spill. De har laget flere ekstremt populære spillserier, slik som Warcraft-, Starcraft- og Diablo-seriene, i tillegg til verdens mest populære MMO-spill, World of Warcraft. 

Med så mange enorme spill under beltet, er det ikke rart det knyttes store forventninger til deres neste storspill. I et uttalelse til selskapets investorer har nå Blizzardsjefen Mike Morhaime røpet flere detaljer om det sagnomsuste prosjektet «Titan». 

Ingen fastsatt lanseringsdato

— Vi er inne i en prosess hvor vi bestemmer oss for en ny retning for prosjektet, og ser på nytt hva spillet kan være [...] Selv om vi ikke kan snakke om detaljer ennå, er det tvilsomt at spillet blir et abonnementsbasert MMORPG, fortalte han. 

Han fortalte også at det ikke er satt noen endelig lanseringsdato, selv om det tidligere har gått rykter om en lansering i 2016. Med tanke på at de nå vil satse på en ny retning for spillet, vil det nok ta ganske lang tid. Blizzard er tross alt ikke kjente for å slippe et spill før de selv mener det er helt ferdig. 

Nytt univers

Fram til nå har det vært veldig få detaljer rundt Titan. Vi har fått høre at det vil være et nettrollespill, men hvordan det vil spilles eller se ut aner vi ikke. En annen detalj som har dukket opp sier at Titan vil eksistere i et helt nytt univers, og ikke som en etterfølger til noen av de andre seriene.  

Den siste tiden har spillmarkedet blitt dominert av gratisspill som League of Legends og Dota 2, hvor du ikke betaler for selve spillet, men for dingser og helter i form av mikrotransaksjoner. 

Les mer om Titan hos Gamer.no: 
— Blizzard begynner på nytt med Titan »

(Kilde: Polygon)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen