(Bilde: Polygon)

Blizzard lager WoW-barnebok

«Snowfight» blir den første boken i serien.

Under Comic-Con i San Diego avslørte Blizzard at de vil slippe sin første barnebok, kalt «Snowfight». Bak boken står Chris Metzen, som vanligvis er kjent for å utvikle og skrive mesteparten av historien til Blizzards spill, slik som Warcraft, Starcraft og Diablo. 

Ville fortelle barna sine om World of Warcraft

Neste år har World of Warcraft eksistert i ti år, og har vært både et senter for underholdning og sosiale sammenkomster for millioner av mennesker verden over. For Chris Metzen har det også vært et viktig del av livet sitt mens barna hans har vokst opp, som har blitt mer og mer interessert i historien og personene i World of Warcraft. For å kunne fortelle dem hva han driver med, ville han skape en egen barnebok. 

Foto: Blizzard

— Jeg har hatt ideen lenge, og jeg synes det ville være et skikkelig kult prosjekt, forteller Metzen ifølge Polygon.

Barneboken skal ha vært et fint lite prosjekt å jobbe med ved siden av de større, tyngre bøkene han vanligvis skriver i Blizzards mange universer. 

Metzen har fått hjelp av Blizzard-kunstneren Wei Wang til å illustrere boken, som har blitt lagt ut til forhåndssalg på Comic-Con. For oss som ikke befinner oss på vestkysten av USA vil vi måtte vente til den offisielle lanseringen av boken, som fortsatt ikke har fått noen fastsatt dato.

Blizzard satser på mange ulike medier for tiden:
— World of Wacraft-filmen er på vei! 

(Kilde: Polygon)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen