Blizzard annonserer gratis samlekortspill
Teknofil
(Bilde: Blizzard)

Blizzard annonserer gratis samlekortspill

World of Warcraft-skaperen kaster seg på «free to play»-bølgen.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Skaperne av World of Warcraft og Starcraft røpet tidligere denne uken at de ville annonsere et nytt spill på spillmessen PAX East. De ville ikke røpe noen detaljer om spillet, men sa at ikke var en oppfølger eller ekspansjon til et av deres eksisterende spill, og heller ikke en type spill de hadde laget tidligere.

Nå har de nettopp vært på scenen og annonsert mysteriespillet. Det viser seg å være et gratis samlekortsspill ved navn Hearthstone Heroes of Warcraft, som har blitt utviklet av et nytt team hos gigantutvikleren.

Inspirert av Magic: The Gathering

Blizzard forklarer at de elsker spill som Magic: The Gathering, og at dette er grunnen til at de vil lage et slikt spill selv. Spillet deres vil imidlertid være mer tilgjengelig for nybegynnere enn Magic, og det skal være enklere å hoppe inn i spillet og ha det moro fra første stund.

Slik ser det kommende spillet ut.
Slik ser det kommende spillet ut.Foto: Blizzard

Presentasjonen blir også mer spennende enn det vi er vant med fra andre spill i denne sjangeren, med et animert, tredimensjonalt spillbrett og massevis av spesialeffekter.

Spillet skal ha over 300 ulike spillkort. Hver kortpakke har visstnok fem kort, og nye pakker kan kjøpes for ekte penger eller låses opp ved hjelp av spilling. Hva prisene blir har ikke Blizzard bestemt enda. Blizzard vil også gjøre det ekstra spennende å åpne nye pakker, med fancy animasjoner.

Det blir mulig å bruke flere kort av samme type, og hvis du har noen kort du ikke er interessert i kan du veksle dem inn i magisk støv som du kan bruke til å lage egne kort.

Spillet skal være fokusert på én mot én-dueller, og bruker Battle.net for å finne spillpartnere.

Hearthstone Heroes of Warcraft kommer til Windows, OS X og iPad. Mer informasjon finner du på det offisielle nettstedet.

Mens du venter på det nye Blizzard-spillet kan du sjekke ut februars beste iPhone- og iPad-spill.

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen