Blir superhelt for en dag

Jeg har alltid likt fantasy og science fiction, men jeg var ti-tolv år gammel da jeg sluttet å synes helter som Supermann og Batman var spesielt kule. Interessen har likevel blusset opp igjen de senere årene, godt hjulpet av knallgode filmer som The Dark Knight, Watchmen, Kickass og Ironman.

Det er heller ingen tvil om at DC-tegneseriene har millioner av fans verden over, og at mange svært underholdende dataspill har blitt laget rundt dem gjennom årene. Det er en forlokkende tanke å spille en mektig superhelt med utrolige krefter, eller en utspekulert superskurk med planer om å dominere verden.
Les også:

Vinn spesialutgave av DC Universe Online

Denne fantasien har du nå sjansen til å leve ut i høyere grad enn noen gang tidligere gjennom DC Universe Online. Det massive onlinespillet gir deg nemlig haugevis av muligheter til å lage akkurat den superfiguren du ønsker, og velge side i den evinnelige kampen mellom superhelter og superskurker.

Muligheter og begrensninger

Spillets historie får en pangstart i det du ser kampen mellom heltene og skurkene, ledet av Supermann og Lex Luthor, legge byer i ruiner. Du får også se skurkene vinne, i det Luthor kjører et kryptonittspyd gjennom Supermann og endelig dreper sin erkefiende. Seieren har likevel en bitter bismak, for i samme øyeblikk invaderer den onde Brainiac jorden, med sin armada fra verdensrommet.

Lex Luthor forstår at det må både helter og skurker til for å stoppe Brainiac, og reiser derfor tilbake i tid til en periode da Brainiac fortsatt kan overvinnes. Brainics makt skyldes at han har klart å suge til seg superkrefter fra både helter og skurker, men Luthor klarer å stjele noen av disse tilbake, slik at spillerne kan lage sine egne mektige rollefigurer og kaste seg inn i kampen for jordens fremtid.

Konklusjon:

Det er rett og slett kjempegøy å spille DC Universe Online! Omgivelsene er vakre og knallkule, tegneserieheltene er vellagde og interessante, historiene er involverende og underholdende og kampene er fulle av fart og spenning. Samlet blir spillopplevelsen deilig.

DC Universe Online har et godt system for figurutvikling. Et helt ok system for utstyr. Et veldig godt kampsystem og fører spilleren fra slag til slag på en kjempegod måte som lett skaper mersmak.

Spillet sliter likevel med barnesykdommer, som et veldig svakt kommunikasjonssystem og serverproblemer, men disse er ingenting mot mangelen på innhold og dybde mange spillere kommer til å få oppleve de nærmeste ukene.

DC Universe Online føles som en lettvekter, og det er ikke lett å være en mygg i en sjanger som blir dominert av de aller største mastodontene i spillverdenen. Utvikleren har likevel helt klart forstått hva som kreves for å gjøre et massivt onlinespill underholdende, så vi får håpe de får ut fingeren og har klare planer for hvordan de kan gjøre spillet større og mer omfattende for de som krever mer.

DC Universe Online er i salg fra i dag, for PC og PlayStation 3

Les hele omtalen av DC Universe Online på Gamer.no

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen