Blir Nikon-ambassadør

Blir Nikon-ambassadør

For naturfoto-kjennere er Ole Jørgen Liodden et anerkjent navn. Liodden er mannen bak Naturfokus, som står for bøker, kurs og fotoekspedisjoner med naturfotografering i fokus. I 2008 ble han valgt til Wild Wonders of Europe-fotograf, og han står bak Nordens første lærebok om digital naturfotografering.

Ole Jørgen Liodden blir Nikon-ambassadør.
Ole Jørgen Liodden blir Nikon-ambassadør.

Liodden har nå lagt ut alt Canon-utstyret sitt for salg og blitt en del av Nikon-teamet. I tillegg til fantastiske naturbilder vil han også bidra med feltanmeldelser av utstyr, på lik linje med det han allerede har levert i Canon-leiren. – Vi er svært glade for at Ole Jørgen ønsker å bli en del av Nikon-teamet, da han er en av de fremste og mest aktive kurs- og foredragsholderne innen naturfotografering i Norge. I tillegg er han jo en meget dyktig og velrennomert fotograf, og det er derfor en ære at han velger Nikon, sier Bjørn Mangset, Country Manager for Nikon Norge.

Ole Jørgen Liodden er bosatt i Hedalen nært Vassfaret og villmarken, som betyr at han har et godt utgangspunkt for flotte bilder også i eget nærmiljø. Han er kjent for sine fotoekspedisjoner til blant annet Svalbard, Antarktis, Alaska, Afrika, New Zealand og Sør-Amerika.

Ole Jørgen Liodden med nytt utstyr.
Ole Jørgen Liodden med nytt utstyr.

– Jeg er svært glad for å ha blitt Nikon-ambassadør. Min personlige mening er at Nikon har det beste utstyret tilgjengelig på markedet. Allerede etter første dagen med Nikons D3-kameraer var jeg veldig imponert. Det er ekstremt presist og raskt. Etter 5000 eksponeringer med Nikon D3s og D3x var jeg så fornøyd at jeg valgte å selge mitt gamle utstyr, sier Liodden gjennom Nikons pressemelding.

Liodden blir dermed en av mange Canon-fotografer som har skiftet til Nikon etter lanseringen av D3 i 2007. Fremdeles er Canon i klart flertall i det profesjonelle miljøet, men at Canon-toppene ikke ser med blide øyne på statistikkene burde ikke komme som noen stor overraskelse.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen