Blir nettet enda bedre?

Firefox har maktet å ta nettet med storm de siste årene. Med godt mot la de ut for å ta markedet fra Microsoft med deres nettleser Explorer. Så langt har prosjektet vært svært så vellykket. Nå vil de ta en enda større bit av kaka.

Jobbet lenge
Mozilla har jobbet hardt det siste året med sin nye versjon av nettleseren, Firefox 3. Betaversjonen har vært ute en god stund og fått gode kritikker så langt, men det har vært uklart når den endelige versjonen vil bli lansert. Nå er derimot datoen satt.

Tirsdag neste uke vil det uten tvil være mange nettbrukere som vil glede seg. Ifølge Mozilla er dette datoen da deres nye versjon offisielt vil være klar.


Tirsdag er Firefox 3 klar for offisiell lansering.

Gir bedre organisering
Den nye versjonen vil komme med en rekke forbedringer melder de som har prøvd den ut. Blant annet vil den gi bedre oversikt over dine nedlastninger og søkehistorie. Ikke minst vil det være lettere å organisere dine favorittnettsteder.

Om Mozilla har lagt inn noen andre overraskelser som de har spart til lanseringen gjenstår å se. Det vil uansett helt sikkert bli lang kø for å laste ned den nye versjonen tirsdag. Selv satser Mozilla på at de vil sette ny verdensrekord i antall nedlastninger.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen